QuickThoughts™, den første app til spørgeundersøgelser

Del din mening på din tablet eller din smartphone med QuickThoughts app... og optjen fede præmier, du elsker

Spørgsmål om medlemskab og tilmelding

 • Bliver jeg belønnet for at tilmelde mig?

  QuickThoughts belønner dig ikke for at tilmelde dig, men du vil få en belønning for hver undersøgelse du udfylder. Ved at tilmelde dig kan du deltage i undersøgelser på applikationen QuickThoughts og tjene point, der kan indløses til gavekoder. Hvis en anden virksomhed har lovet dig en belønning for at tilmelde dig vores QuickThoughts-applikation, så kontakt venligst den virksomhed.

 • Hvordan kan jeg få oplyst min adgangskode?

  Hvis du har glemt din adgangskode, så tryk venligst på "Glemt?"-knappen på applikationens log-in-side. Så vil du få adgangskoden sendt til din e-mailadresse.

 • Hvordan bliver jeg medlem af QuickThoughts?

  For at blive medlem skal du søge efter QuickThoughts i applikationsbutikken. Når du har downloaded applikationen, skal du ganske enkelt oprette en ny bruger af QuickThoughts.

 • Hvordan framelder jeg mig?

  Hvis du gerne vil framelde dig din QuickThoughts-konto, bedes du sende en e-mail til vores helpdesk og derefter slette applikationen på din telefon eller tablet.

 • Hvor ofte vil jeg blive inviteret til at deltage?

  Vi sender regelmæssigt invitationer til at besvare vores undersøgelser, men kan ikke på forhånd sige, hvilke medlemmer der vil modtage invitationer eller hvornår. Årsagen er, at hver undersøgelse er specialudviklet og baseret på den enkelte kundes researchmål. Når du udfylder din profil, hjælper du os med at finde relevante undersøgelser, der passer til din erfaring.

 • Jeg får en fejlbesked, når jeg prøver at logge på QuickThoughts. Er der noget galt?

  For at få adgang til QuickThoughts-applikationen bedes du sikre dig, at du har en god internetforbindelse, enten via WiFi eller din internetudbyder. Sådan beskytter du dig mod problemer med internetforbindelsen. Hvis problemet ikke bliver løst, når du følger vores råd, vil vi bede dig informere os. Angiv venligst, hvilken version af anordningen eller operationssystemet, du anvender, og så mange oplysninger som muligt om den fejlbesked, du har modtaget.

 • Der står, at min konto er fastfrosset. Hvorfor kan jeg ikke logge mig på?

  Hvis din konto er blevet fastfrosset, har vi opdaget problematisk adfærd på din konto. Kontakt venligst vores helpdesk, så vi kan gennemgå din konto med dig.

 • Hvad sker der med mine personoplysninger?

  Generelt anvendes personoplysninger til: (i) kommunikation med dig vedrørende dit QuickThoughts-panelmedlemskab og din deltagelse i undersøgelser; (ii) at skræddersy undersøgelsestilbud til dig; (iii) at overholde juridiske krav, herunder, men ikke begrænset til, overholdelse af skattemæssige krav; (iv) administration og styring af vores incitamentsprogrammer og opfyldelse af dine krav om incitamenter; (v) nemmere adgang til vores konkurrencer og kommunikation med dig vedrørende adgang til konkurrencer; (vi) opdatering af vores optegnelser.

 • Hvor kan jeg opdatere mine personoplysninger?

  Hvis du vil ændre dine medlemsoplysninger, såsom navn, adresse eller fødselsdato, bedes du sende ændringerne til vores helpdesk, så vi kan opdatere din konto. Desværre er din e-mailadresse og adgangskode forbundet til din specifikke anordning, så de kan ikke ændres uden at slette appen, geninstallere den og oprette en ny medlemskonto.

Deltagelse i spørgeundersøgelser og præmier

 • Hvor kan jeg finde andre spørgeundersøgelser at deltage i?

  Klik på knappen "Find en undersøgelse" i appen for at få adgang til alle de undersøgelser, vi mener din profil passer til, baseret på de oplysninger, du indtastede, da du meldte dig ind. Hvis du ikke kan få adgang til nogle undersøgelser, så prøv igen senere. Husk, at du kun må udfylde 5 undersøgelser om dagen.

 • Hvordan kan det være, jeg ikke må deltage i alle spørgeundersøgelser?

  Nogle af de spørgeundersøgelser, du vil modtage, kræver Flash (f.eks. for at afspille en video). Hvis din anordning ikke har Flash-kapacitet, bedes du opgive at udfylde undersøgelsen og prøve en anden spørgeundersøgelse ved at klikke på "Find en spørgeundersøgelse"-knappen.

 • Hvilke belønninger giver I for deltagelse i spørgeundersøgelser?

  De belønninger, du får for at deltage i spørgeundersøgelser på QuickThoughts kan udløses med gavekoder. Bemærk venligst, at du skal have mindst 10 pund for at udløse en gavekode. Når gavekoden er udløst, vil den blive vist sammen med de muligheder, du har for at anvende koden med det samme eller i din applikationsbutik.

 • Hvor meget vil jeg få for at deltage i en spørgeundersøgelse?

  Det beløb, en spørgeundersøgelse er værd, kommer an på dens længde, sværhedsgrad og emne.

 • Kan mine point udløbe?

  Du kan være sikker på, at du vil have dine indtjente penge til rådighed, så længe du er medlem, men nogle gange vil din belønningssaldo ikke blive vist korrekt pga. serverproblemer. Hvis det sker, vil vi bede dig kontrollere saldoen på din konto igen senere.

 • Hvordan får jeg min belønningskode?

  Når du har byttet dine point til en belønningskode, vil du modtage koden via e-mail med instruktioner om, hvordan man bruger koden.

 • Hvor mange belønningskoder har jeg ret til at bruge?

  Der er ingen maksimalgrænse for, hvor mange belønningskoder du må indløse, men vi giver kun 10 punds værdikoder. Du vil fortsætte med at modtage belønninger, når du udfylder undersøgelser.

 • Jeg modtog en meddelelse om, at jeg havde adgang til en undersøgelse, men nu er den lukket. Hvorfor?

  Undersøgelser kan lukkes hurtigt ned, når de er nået op på det nødvendige antal udfyldte skemaer. Brug venligst knappen "Find en spørgeundersøgelse" i applikationen til at finde andre undersøgelser, vi mener, din profil er relevant for. Prøv igen senere, hvis du ikke kan få adgang til nogen undersøgelser.

 • Hvorfor kan jeg ikke bruge mine point?

  Du må kun bruge dine indtjente point 3 gange om dagen. Vent venligst 24 timer med at bruge resten af dine indtjente point.